Anunturi Gratuite
Anunturi Gratuite • Director Web
meniu

Intrebari Frecvente

 

Cu ce ma ajuta site-ul [adsRetea_nume_site] ?
Portalul [adsRetea_nume_site] este cea mai buna alegere pentru cei care au nevoie de o afacere rapida si profitabila. Fie ca vrei sa vinzi sau sa cumperi o casa, un obiect sau un serviciu din vecinatatea ta, [adsRetea_nume_site] este un mod simplu si gratuit pentru a rezolva orice situatie.

Cum postez un anunt in site-ul [adsRetea_nume_site] ?
Acceseaza sectiunea Adauga Anunt completeaza corect formularul si trimite anuntul tau in sistem. Verifica contul de e-mail! Pe adresa de e-mail utilizata in formular, vei primi un mesaj in care iti solicitam confirmarea / validarea adresei de e-mail. Anuntul tau va fi afisat timp de 30 de zile gratuit pe siteul [adsRetea_nume_site]

Ce trebuie sa fac dupa ce am adaugat un anunt in site-ul [adsRetea_nume_site] ?
Dupa postarea anuntului, verifica adresa de e-mail notata (atat in Inbox, cat si in Spam) si deschide emailul „Confirmare anunt # ID” primit de la [adsRetea_nume_site] Click pe link-ul din e-mail pentru a confirma ca esti adevaratul posesor al contului. Daca prin click pe link nu se va deschide pagina [adsRetea_nume_site], copiaza link-ul din adresa de e-mail, apoi da Paste in bara din browserul tau
Dupa confirmare, anuntul tau va fi afisat in site-ul [adsRetea_nume_site] imediat.
Administratorii web site-ului [adsRetea_nume_site] vor verifica continutul acestuia intr-un interval de maxim 12 ore, daca respecta termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

Pot sa includ poze in anuntul meu?
Bineinteles! Echipa [adsRetea_nume_site] recomanda folosirea pozelor de o calitate cat mai buna in cadrul anunturilor. Statisticile arata ca anunturile cu poze sunt mult mai eficiente decat cele care contin doar descriere text.

Pot sa include si prezentarea unui material VIDEO in anuntul meu?
DA! , formularul de adauga anunt va ofera posibilitatea de a adauga codul EMBED a unui materia video gazduit pe un site care ofera suport video. Ex. youtube, video.google, etc. Statisticile arata ca anunturile care sunt prezentate intr-un format video, genereaza cel mai inalt feedback.

Cum imi pot promova anuntul in site-ul [adsRetea_nume_site] ? -serviciu suspendat
Dupa incarcarea unui anunt in siteul [adsRetea_nume_site] in ultimul pas al formularului poti selecta tipul de promovare cel mai potrivit pentru anuntul tau. Daca deja ai publicat un anunt, in pagina de prezentare pe larg a anuntului tau urmareste linkul „Doresc sa promovez acest anunt”, acesta te va conduce spre pagina de servicii de promovare.

Cum aleg un produs de promovare?
Daca deja ai publicat un anunt in siteul [adsRetea_nume_site] , mergi in pagina de prezentare pe larg a acestuia si acceseaza linkul „Doresc sa promovez acest anunt” In cazul in care doresti promovarea unui anunt nepublicat in siteul [adsRetea_nume_site] acceseaza sectiunea „Publica un Anunt Promovat!” si urmeaza pasii formularului.

Cum efectuez plata pentru produsul de promovare ales?
Dupa selectarea produsului de promovare dorit si publicarea anuntului, vei putea alege modalitatea de plata disponibila / propusa de administratorii web siteului [adsRetea_nume_site] Dupa efectuarea platii un administrator [adsRetea_nume_site] va verifica si aproba anuntul tau pe site.

Ce se intampla daca anuntul promovat este respins?
Daca anuntul tau nu este postat conform regulilor de utilizare ale site-ului [adsRetea_nume_site] acesta va fi respins. Valoarea platita pentru pentru un anunt promovat si respins, sau neconfirmat, nu va fi restituita, creditul dobandit in urma efectuarii platii va putea fi utilizat pentru postarea unui anunt care este conform regulilor de utilizare ale site-ului [adsRetea_nume_site] Vei putea accesa creditul tau pentru a promova un anunt selectand produsul de promovare dorit si folosind aceeasi adresa de e-mail.

Cum pot modifica un anunt in site-ul [adsRetea_nume_site] ?
Deoarece dorim sa pastram un standard de calitate al informatiilor prezentate pe siteul [adsRetea_nume_site] , toate anunturile sunt verificate de un operator. Dupa acceptare, anunturile postate in siteul [adsRetea_nume_site] nu pot fi modificate. Daca informatiile ce definesc anuntul dvs. sunt eronate, stergeti anuntul si republicati-l.

Cum pot vedea si administra toate anunturile mele?
Utilizeaza functia de cautare in siteul [adsRetea_nume_site] , tastand in acesta numarul de telefon folosit la publicarea anuntului. Oricare dintre rezultate il vei accesa, in pagina de prezentare a anuntului vei gasi un link „Vezi toate anunturile postate de acest utilizator”.

Pot sa imi retrag anuntul? Cum fac asta?
Daca anuntul tau nu mai este valabil il poti sterge, accesand pagina de prezentare pe larg a anuntului postat. Click pe butonul Sterge acest anunt, apoi verifica adresa de mail declarata la momentul adaugarii anuntului si vei gasi in INBOX, poate chiar in SPAM, un e-mail de la [adsRetea_nume_site] cu noua parola.

Cat este valabil un anunt in site-ul [adsRetea_nume_site] ?
Fiecare anunt este vizibil / afisat pe site-ul [adsRetea_nume_site] timp de 30 zile de la data publicarii, perioada de expunere putand fi redusa de catre emitentul anuntului prin optiunea Stergere (vezi intrebarea de mai jos). In momentul expirarii perioadei de valabilitate, vei primi un e-mail de informare cu titlul „Anuntul dvs. a expirat”. Pentru a republica anuntul pentru inca 30 de zile iti recomandam sa accesezi link-ul din e-mail-ul primit.

Cat costa publicarea unui anunt in site-ul [adsRetea_nume_site] ?
Anunturile pe [adsRetea_nume_site] sunt GRATUITE!
In cazul in care doresti promovarea unui anunt in siteul [adsRetea_nume_site] acceseaza sectiunea Publica un Anunt Promovat!

Cineva a adaugat un anunt folosind datele mele? Ce pot sa fac?
Parola poate fi folosita doar pentru stergerea anuntului postat de tine si o gasesti in e-mail-ul prin care ai confirmat adaugarea anuntului pe [adsRetea_nume_site] Daca ai pierdut sau ratacit acest e-mail, intra in pagina anuntului postat, click pe butonul Sterge acest anunt, apoi verifica adresa de mail declarata la momentul adaugarii anuntului si vei gasi in INBOX, poate chiar in SPAM, un e-mail de la [adsRetea_nume_site] cu noua parola.

Ce masuri de siguranta trebuie sa iau la o vanzare / cumparare?
Recomandarile administratorilor web siteului [adsRetea_nume_site] sunt:
– inainte de a avansa o plata, cere factura originala / chitanta scrisa (atunci cand este posbil) care sa ateste cumpararea.
– nu trimite niciodata marfurile inainte ca plata sa fie finalizata.
– cand te intalnesti cu un vanzator, asigura-te ca va intalniti intr-un loc public.
Chiar si atunci cand vanzatorul iti dezvaluie informatii personale sau numarul de cont bancar, acest lucru nu te protejaza de a fi inselat.
Administratorilor web siteului [adsRetea_nume_site] iti recomanda prudenta atunci cand:
– oferta suna prea frumos ca sa fie adevarat.
– cealalta parte te preseaza sa incheiati afacerea.
– cineva intreaba de coordonatele contului tau bancar sau numarul cartii de credit.
– efectuezi plati substantiale catre persoane necunoscute
– incercati sa va intalniti intr-un loc public.
– cumperi elemente de marca
– este intotdeauna recomandabil sa te intalnesti cu un vanzator / cumparator la un magazin pentru a verifica autenticitatea produsului.

Acord de confidentialitate
Echipa [adsRetea_nume_site] incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Dorim sa oferim utilizatorilor site-ului [adsRetea_nume_site] , o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, [adsRetea_nume_site] are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre voi, un membru al familiei voastre ori o alta persoana.

Pentru o mai buna cunoastere a Termeniilor si Conditiilor de utilizare a site-ului
[adsRetea_nume_site] va rugam faceti click aici.