Anunturi Gratuite
Anunturi Gratuite • Director Web
meniu

Publicitate AnuntUrgent.ro Group

 

Publicitate AnuntUrgent.ro Group

Vrei sa vinzi/cumperi un produs sau serviciu? Vrei un anunt promovat?
Vrei un site sa il promovezi si sa il cresti in Google?
Vrei un banner/link la cele mai mici costuri si mii de vizualizari zilnice?

Publicarea anuntului, web siteului, banner-ului/link-ului tau in mai multe web siteuri, genereaza o vizibilitate sporita a acestuia, astfel obtineti un feedback marit.
Aici te ajutam noi AnuntUrgent.ro Group

Promovarea unui anunt inseamna afisarea preferentiala a anuntului tau, la inceputul fiecarei liste, cu titlul ”Anunt Promovat Online” – anunturiurgent.ro .  Pe fiecare lista de anunturi poti oricand sa vezi cateva anunturi promovate. Numarul variaza in functie de numarul total de promovari pentru anumite filtre si parametri. Astfel, un cumparator poate cauta pe toata Romania, altul pe orasul sau judetul lui. Un cumparator face cautare dupa cuvinte cheie, altul aplicand filtrele noastre, predefinite. Asadar daca intr-o categorie se afla mai mult de 5 anunturi promovate, in pagina se vor afisa cate 5, iar la fiecare incarcare a paginii, in galerie acestea se vor schimba astfel incat toate sa beneficieze de expunere egala. Anunturile se afiseaza si pe lateralele web siteului cand accesam “Rezultate cautare”; “Detalii anunt”; “Categorie”; ”Judet”, practic sunt n* sanse mai multe de vizualizare. Anunturile promovate se afiseaza altfel de la un client la altul, astfel incat fiecare anunt promovat are aceeasi expunere.
Din datele noastre, un anunt promovat are de 9 ori mai multi cumparatori interesati.

Anuntul tau in retea nostra de web siteuri.
Creste-ti vanzarile! Clientii te vor gasi mai usor si mai repede pe internet!
Promoveaza-te prin AnuntUrgent.ro Group in Romania! Convinge singur de rezultatele nostre si de clientii care te vor gasi in primele pagini Google. Un anunt bine construit, optimizat prin cuvinte cheie, publicat manual, poate fi in top.
AnuntUrgent.ro Group – cea mai buna solutie de promovare online!
Site-urile de anunturi sunt indexate zilnic de motoarele de cautare: Google , Yahoo etc.. Anuntul postat in AnuntUrgent.ro Group, ii cresc sansele ca motoarele de cautare sa indexeze paginile in care se regaseste nu doar intr-o locatie ci in mai multe pozitii google. Publicam 100% manual anuntul. Google penalizeaza spam-ul si promovarea prin softuri si aplicatii automate. Operatorii AnuntUrgent.ro Group posteaza manual anunturile pe fiecare site in parte. Nu folosim nici un fel de soft care sa automatizeze postarea anunturilor. Google nu agreaza astfel de practici si penalizeaza acest gen de promovare automata. Google poate determina timpul in care se propaga un anunt in reteaua de siteuri sau un link in directoarele web. Un anunt postat in 200 de web siteuri in doar 10-15 de secunde nu poate fi considerat decat SPAM de catre Google. Noi recomandam doar postarea prin operatori umani deoarece efectele de penalizare pot fi ireversibile asupra anuntului sau web siteului.
Dumneavoastra platiti pentru munca de tehnoredactare, verificare, completare, validare, rezultatele si efectele fiind absolut identice daca dumneavoastra ati fi inscris singur anuntul sau web siteul pe directoarele web.

AnuntUrgent.ro Group inseamna:
www.AnuntUrgent.ro
www.Anunturiurgent.ro
www.Publica-anunturi.ro
1. www.Anunturimix.ro
2. www.Webaz.ro
3. www.Promovaresite-web.ro
4. www.Promovare-web.ro
5. www.Anunturigratuite-romania.ro
6. www.Micapublicitate-online.ro
7. www.Anuntul-rapid.ro
8. www.Anunturi100.ro