Anunturi Gratuite
Anunturi Gratuite • Director Web
meniu

Termeni si Conditii

 

Acord de utilizare [adsRetea_nume_site]

1. Intro
A. Acord de utilizare – acest acord de utilizare (denumit in continuare „Acordul”) se aplica site-ului nostru [adsRetea_nume_site] (denumit in continuare „Site-ul” sau [adsRetea_nume_site]) si contine reguli obligatorii aplicabile oricarei / oricaror persoane care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie.
B. Utilizator – prin „utilizator” se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza Site-ul, indiferent de motiv.
C. Site-ul [adsRetea_nume_site] este vizibil pentru toti utilizatorii care il acceseaza si au implinit 18 ani.
D. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor si / sau informatiilor oferite de catre administratorii acestui site semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din prezentul Acord si a oricaror modificari ale acestuia.
E. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugam sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest Site sa verificati daca Acordul a fost modificat. Daca schimbarile eventuale ale prezentului Acord nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra, va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil catre administratorii acestui site folosind sectiunea „Contact”.Utilizarea in continuare Site-ului valoreaza acceptarea de catre d-voastra a prezentului Acord.

2. Prezentarea serviciilor [adsRetea_nume_site]
A. [adsRetea_nume_site] pune la dispozitia utilizatorilor sai o gama variata de servicii: servicii de mica publicitate, servicii de promovare, servicii de publicitate, articole si editoriale.
B. Utilizatorii accepta in mod expres ca, utilizand serviciile oferite prin intermediul Site-ului, sunt de acord sa primeasca informari utile legate de utilizarea Site-ului sau mesaje de felicitare.

3. Informatii despre utilizarea Site-ului [adsRetea_nume_site]
A. Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre Site, este necesar sa completati datele din formularul de adauga anunt, adauga site.
B. Atunci cand accesati formularele Site-ului, acestea vor solicita informatii, precum: adresa de e-mail, nume si prenume, date despre dvs. sau despre companie, in cazul in care utilizatorul este persoana juridica, informatii / optiuni privind facturarea serviciilor (daca este cazul), numar de telefon.
C. Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai dupa confirmarea platii in contul Site-ului.
D. Pentru a folosi serviciile oferite de catre Site, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, complete si actuale si exacte despre ei, asa cum sunt cerute in formulare. Site-ul isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens.
E. Fiecare utilizator are obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului/sesiunii. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui numele de utilizator sau parola.
Site-ul nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate.
Site-ul nu va fi raspunzator pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

4. Informare privind protectia datelor personale
A. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vom administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.
B. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti apoi prin formularul de contact din sectiunea cu acelsi nume.
C. Daca unele dintre datele dvs. prezentate pe site sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

5. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor site-ului [adsRetea_nume_site]
A. Informatiile furnizate in procesul de inregistrare a cererii dvs. privind  utilizarea serviciilor trebuie sa fie adevarate, complete si conforme realitatii. Mai mult, va obligati sa notificati Site-ul despre orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastra in procesul de inregistrare.
Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 20 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. In situatia in care informatiile furnizate de catre dvs. nu sunt adevarate, exacte sau complete, Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda dreptul dvs. de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile ori de a accesa site-ul.
B. [adsRetea_nume_site] este un portal unde utilizatorii beneficiaza de o gama larga de servicii. In calitate de utilizator sunteti responsabili in intregime pentru toate materialele pe care le incarcati pe site sau le publicati.
La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia – text, imagini, fisiere video/audio – sunteti de acord cu urmatoarele limitari:
a) nu publicati, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
b) nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai Site-ului si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site;
c) nu puteti folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea reprezentantilor Site-ului;
d) nu publicati materiale cu caracter rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc;
e) nu puteti publica materiale care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti;
f) nu publicati materiale care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita e-mail-uri nesolicitate;
g) nu publicati materiale care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
h) nu publicati materiale cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
i) nu folositi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii Site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;
j) nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului;
k) nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului (sau orice parte din el) si sunteti de acord sa nu realizati lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Site-ului si / sau a tertei parti, dupa caz;
C. Furnizarea / transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi integral Site-ul in cazul producerii oricarui prejudiciu.
D. Nu veti copia, vinde, redistribui, inchiria sau subinchiria sau realiza orice alta actiune de natura a transfera contul dumneavoastra de utilizator sau orice alte materiale oferite dvs. in legatura cu activarea contului de utilizator, catre nici o terta parte, fara acordul expres si anterior al Site-ului.
E. Respectati toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dvs. prin acceptarea termenilor acestui Acord.
F. Anunturile pot fi afisate pe Site pe o perioada de maxim 30 de zile. Dupa aceasta perioada anunturile pot fi repostate. Inainte de expirarea acestora, Site-ul va informa prin e-mail data la care va expira anuntul si va va invita sa il repostati daca veti considera ca este necesar.
G. In cazul oricaror prejudicii cauzate de dvs. Site-ului sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

6. [adsRetea_nume_site] – servicii contra cost – serviciu suspendat
A. La cererea dvs., puteti beneficia, contra cost, de serviciile suplimentare oferite de catre Site.
B. Platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati afisate pe site in momentul solicitarii serviciului, trebuie realizate in lei, conversia EURO in moneda romaneasca realizandu-se la cursul BNR din ziua efectuarii platii.
C. Serviciile platite vor deveni active numai dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Site-ului.
D. Prin solicitarea serviciilor suplimentare oferite contra cost, acceptati si sunteti de acord ca, daca doriti sa renuntati la furnizarea serviciului, pentru ca aceasta renuntare sa fie una efectiva, va trebui sa fie realizata INAINTE de momentul de inceput al unei noi perioade de abonament.
E. In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.
F. Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere la plata sumelor de bani catre Site va constitui o incalcare a prevederilor prezentului Acord.
G. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, pretul serviciilor, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizator.
I. Noile tarife vor deveni efective de la momentul primului termen de plata impus de catre Site utilizatorilor sai.

7. Plata serviciilor
Plata se efectueaza prin sistemul Voxline si se supune termenilor si conditiilor impuse de catre partenerul nostru.

8. Declinarea raspunderii
A. Administratorii site-ului si/sau tertele parti, urmaresc o cat mai buna derulare a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului [adsRetea_nume_site] si vegheaza la respectarea prevederilor legale in materie. Administratorii site-ului au dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii, care nu pot fi cenzurate in niciun mod de catre utilizatori sau orice terte persoane sau autoritati, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau restrictioneze in orice mod accesul anumitor persoane la toate si / sau orice servicii, informatii, comentarii, sectiuni ale site-ului, daca administratorii  site-ului decid ca acestea, tinand cont de conduita utilizatorului pe site, precum si tinand cont de oricare alte criterii proprii ale Netbridge, care nu
pot fi cenzurate in niciun fel de catre terte persoane, pun sau pot pune in pericol buna functionare a serviciilor, incalca sau pot incalca in orice mod termenii prezentului Acord, prevederile legale in vigoare si/sau drepturile unei terte parti. administratorii site-ului au dreptul, nu si obligatia, de a aplica masurile mai sus mentionate, astfel ca are dreptul de a refuza orice solicitare a unei terte persoane sau autoritati de a aplica oricare dintre aceste masuri.
B. Administratorii site-ului nu ofera nicio garantie si nu au nicio raspundere, implicita sau expresa, pentru continutul de pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii inregistrati, inclusiv pentru continutul postat de catre utilizatori. Administratorii site-ului nu isi asuma raspunderea pentru schimbarile de pret la produsele afisate pe site si pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale pentru pierderi de profit, posibilitati de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor Site-ului.
De asemenea, administratorii site-ului nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte surse distructive de cod sau alte proprietati distructive.
C. Administratorii site-ului nu garanteaza ca datele din anunturi sau orice alte elemente de continut al Site-ului sunt lipsite de erori sau ca sunt complete. Administratorii site-ului nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau serviciilor oferite prin intermediul acestui site.
D. [adsRetea_nume_site] poate contine legaturi catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece administratorii site-ului nu au nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca administratorii site-ului nu sunt responsabili de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
E. Este posibil ca pe site-ul [adsRetea_nume_site] sa existe materiale publicitare, inclusiv bannere sau concursuri, dar fara a se limita la acestea, care sa apartina unor terte companii. Acestea pot colecta prin cookie-uri aceleasi informatii pe care le colecteaza si Site-ul. Acolo unde se aplica, in paginile de colectare a datelor cu caracter personal de catre terte companii, vor exista linkuri catre Politica de Confidentialitate a acestora, dar Site-ul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul site-urilor partenere sau a politicilor lor de confidentialitate.

9. Drepturi de autor
A. Continutul si elementele de grafica ale site-ului [adsRetea_nume_site] inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin Site-ului si partenerilor sai si reprezinta Continutul [adsRetea_nume_site]
B. In completare, Site-ul beneficiaza de contributia utilizatorilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin reviews, comentarii, bloguri, etc.). Site-ul selecteaza continutul primit de la membrii sai cat mai mult posibil, pentru a mentine un grad inalt de calitate a Site-ului. Site-ul nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continut, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.
C. [adsRetea_nume_site] nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemnea materiale, dvs. sunteti de acord sa acordati Site-ului permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al sau. Nu se vor pretinde si nici acorda nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus

10. Oferirea serviciului
A. Serviciile oferite de catre Site sunt puse la dispozitia utilizatorilor potrivit principiului „asa cum sunt”, „asa cum sunt disponibile”, fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite si fara nicio raspundere din partea Site-ului in legatura cu acestea.
B. [adsRetea_nume_site] nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. Site-ul nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, a sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.
C. [adsRetea_nume_site] nu ofera niciun fel de garantie referitoare la orice serviciu furnizat prin intermediul site-ului. Site-ul nu poate fi trasa la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru corectitudinea datelor din anunturi, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau publicarea integrala ori partiala a acestora, pentru nerespectarea drepturilor de autor si a drepturilor conexe si a oricaror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decenta anunturilor publicate pe site sau aflate in orice alta legatura cu acestea.
D. Prin accesarea site-ului [adsRetea_nume_site] sunteti de acord sa exonerati de raspundere Site-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor din prezentul Acord.

11. Clauze finale
A. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe [adsRetea_nume_site] potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.
B. [adsRetea_nume_site] isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe site orice anunt sau orice material postat sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre Site dreptul utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile ori de a accesa site-ul, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la: primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, in orice alt caz in care Site-ul considera ca utilizatorul a incalcat prevederile din prezentul Acord de utilizare ori exista orice suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care Site-ul va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, ea va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens. Totodata, Site-ul nu are nicio obligatie de a returna banii platiti de utilizator pentru materialul publicat atat timp cat acesta din urma contravine regulilor stabilite prin prezentul Acord.
C. Utilizatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciile oferite de catre Site semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul Acord, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.
D. Prezentul acord este supus legii romane. Partile convin ca litigiile decurgand din interpretarea si executarea prezentului acord, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila, sa fie supuse solutionarii instantei competente potrivit legii de pe raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.
E. Daca nu exista alte prevederi stipulate in prezentul Acord, orice corespondenta trebuie trimisa, utilizand formularul de contact din sectiunea cu acelasi nume, folosind adresa de e-mail declarata / utilizata la accesarea formularelor din site.